logo

 

 

                               

 

Søk

Hovedsponsor hos Sandarcupen

Sandarcupen presenterer her sine Hovedsponsorer, som er cupens nærmeste samarbeidspartner for en positiv utvikling. Disse er med på alt Sandarcupen foretar seg av engasjement i media, kommunikasjon og kanaler.

 


 

Komplett.no er Sandarcupens hovedsponsor. Komplett.no tilbyr dere Datautstyr, Hjemmekino, Tv, Kameraer, Spill, Hvitevarer, Verktøy, Klokker, Solbriller, Sminke, etc til MEGET konkurransedyktige priser! 

 

Sparebank 1 Buskerud & Vestfold er vår bank i Sandefjord. Besøk nettsidene og les mer om konkurransedyktige banktilbud til både privatpersoner og bedrifter innenfor lån, sparing, forsikring, med mer.

 

 

 


 

Arne Rød AS er Sandefjords eldste maskinentreprenørfirma, og påtar seg tradisjonelle entreprenøroppdrag som graving, masseforflytting og VA anlegg i grunnen. Arne Rød er Gullsponsor til Sandarcupen og Sandar IL. www.arnerod.no.


Skjeggerød

Skjeggerød AS i Sandefjord er en del av Fatlandkonsernet, og hovedleverandør av mat til våre cuper. Skjeggerød er kjent for å levere kvalitetsprodukter innen kjøttforedling til dagligvaremarkedet.  Besøk nettstedet og les mer om Skjeggerød.


 

Expoteket AS leveres skilt, reklame og messeløsninger til kunder over hele landet.

Lokalt er Expoteket opptatt av å støtte idrett og kultur og er i dag
sponsor til Sandefjord Golfklubb, Vestfold Golfklubb, Hvalsommerrevyen og
Revyensemblet Ivo DaCapo i tillegg til Sandar IL og Sandar-cupen.

Expoteket er lokalisert i trivelige lokaler i Hinderveien på Pindsle  Industriområde.

Les mer om Expoteket her..


 

IDÉ House of Brands står for leveranse av både t-skjorter og bagger som alle våre deltakere, dommere, vinnere, funksjonærer og arrangører bruker. IDE House of Brands er en Norges ledende leverandør av profilprodukter, der du som kunde alltid er i fokus!. Besøk nettsidene til IDE House of Brands for å lese mer her.

 

Våre hovedsponsorer

  

 

 

 

 

 

Nettsiden er laget av

 

Postboks 1518, 3206 Sandefjord

Telefon: 917 71 722

Epost: post@sandarcupen.no

Cupinfo

Påmelding

Dommere

Treningsleir

Resultater

Partnere

Historie

Kontakt oss

 

 

 

 

Sidene er utviklet av Coretrek AS