logo

 

 

                               

 

Søk

Sandarcupen inviterer til Eliteseriekamp

Fredag 10. august 2018 inviterer Sandefjord Fotball alle Sandarcupens deltagere og ledere til Komplett Arena til gratis inngang på seriekamp i Eliteserien hvor Sandefjord Fotball møter Tromsø IL. I 2017 var det i overkant 6.000 mennesker inne på stadion, og i år satser vi på å fylle stadion til randen. Det hele starter med innmarsj av representanter fra alle deltagende klubber.

 
Vi har i utgangspunktet fått 3.000 plasser på Komplett Arena, så det kan bli rift om plassene i år! Vi vil prioritere påmeldingen etter klubb og påmeldt dato, så vi får med oss flest mulig klubber inn på stadion.
Vi er også i kontinuerlig dialog med Sandefjord Fotball, så vi kan fange opp ledige plasser og fordele de til lag ut over de opprinnelige 3.000 plassene. Målet er at vi fyller stadion til randen, dvs 7.000 tilskuere..

Relatert bilde

NFF krever at alle har sin personlige billett, så alle lag må bestille billetter til spillere og lagledere via "bestilte tjenester" på siden hvor dere registrerte laget, legger inn navnelister osv. Billetter kan bestilles fram til søndag 5. august. Åpningsseremoni og kamp er GRATIS for alle deltakere og ledere på Sandarcupen hvis det er plass på Komplett Arena..

 VS. 

 

Siden vi har et begrenstet antall billetter til åpningssermonien og eliteseriekampen mellom Sandefjord og Tromsø er det VELDIG VIKTIG at de som får billetter møter på åpningssermonien, så ikke seter står tomme mens andre lag ikke kom inn pga manglende billeter.

 

Noen tidspunkt som er verdt å merke seg:

 • Fra kl. 17.00:
  • Fanzone åpner kl.1700 åpning av Sandarcupen

  • Aktiviteter og underholdning for hele familien

  • Fifa 

  • Stor 3`er bane!

  • Altiboks og Sandefjord bredbånd kommer med Fotball dart

  • Hoppeslott og leker med Sandefjord innebandy

 • Innmarsj: kl. 18:30: NB: 2-to - 5-fem spillere fra hver klubb møter ved inngang 11 (syd) kl. 18:20
  • PS! HUSK Å KLE DERE I DERES EGET SUPPORTER UTSTYR
 • Kampstart: kl. 19:00

Bilderesultat for Sandarcupen og Komplett Arena

 

Når det gjelder parkering ved stadion, så er det små arealer rett ved stadion, Vi anbefaler dere å parkere ved Bugården Ungdomsskole og gå de få meterne opp til stadion. Det er gangavstand til stadion fra Bugården Ungdomsskole, Krokemoa skole og Sandefjord Videregående skole. Hvis dere skal parkere ved stadion, følg parkeringsanvisningene som Sandefjord Fotball har satt opp. Kart over Komplett Arena:

 

VELKOMMEN SKAL DET VÆRE TIL ELITESERIEKAMP OG ÅPNINGSSEREMONI PÅ KOMPLETT ARENA!

 

Simen Hem
Sandarcupen

Postboks 1518, 3206 Sandefjord

Telefon: 917 71 722

Epost: post@sandarcupen.no

Cupinfo

Påmelding

Dommere

Treningsleir

Resultater

Partnere

Historie

Kontakt oss

 

 

 

 

Sidene er utviklet av Coretrek AS