logo

 

 

                               

 

Søk

Sandarcupen 2017 - takk til alle og velkommen tilbake i 2018

Sandarcupen 2017 - takk til alle deltagende lag, våre samarbeidspartnere og våre frivillige funksjonærer for innsatsen!!!

 

Vi takker alle de ca. 10.000 fotballspillerne og lederne i Sandarcupen for flott innsats, godt humør og eksemplarisk oppførsel. Vi vil også takke alle de i Larvik, Sandefjord og Tønsberg som stilte opp for disse ungdommene denne helgen.

Vi vil også takke Larvik, Sandefjord og Tønsberg kommuner for at de stiller skoler, baner og annet vi er avhengig av til disposisjon denne helgen. Vi ønsker også å takke staben ved Hjertnes kulturhus for en fantastisk innsats i forbindelse med Cupshowet.

En stor takk til Sandefjord Fotball som stilte opp gav oss alle de billettene vi ba om til eliteseriekampen mellom Sandefjord Fotball og Sogndal Fotball. Totalt var 2.600 spillere, ledere og dommere som benyttet sjansen og fikk se at Sandefjord slo Sogndal i en tett batalje og krabbet opp på 5. plass på tabellen.

Sandarcupen 2017 er nå over og vi i Sandar Idrettslag vil takke alle deltagende lag for innsatsen, det gode humør dere hadde med dere og den eksemplariske oppførselen. Det er utrolig moro å arrangere fotballcup når folk er i godt humør!

Stor deltagelse
Antall spillere og ledere som overnattet og spiste i vår regi, var ca 6.700 stk. Så totalt har ca. 10.000 spillere og ledere vært i Sandefjord denne helgen. Begynner vi å regne inn foreldre og kjente som også fulgte laga, så blir antallet høyt! ( over 15.000 )

Totalt ble det spilt ca. 2.150 fotballkamper i vår regi denne helgen.

Treningsleir
18 lag og ca. 260 spillere/ledere/trenere benyttet seg i år av vårt tilbud om å komme i treningsleir. Lagene brukte Vesterøya Idrettspark til sine treningsøkter og treningskamper.

Vi håper dere var fornøyd med Sandefjord by, banene våre, dommerne, maten, cupshowet, skolene, de frivillige funksjonærene, o.s.v. .

Vi retter en stor takk til alle involverte
Vi vil rette en stor takk til Larvik, Sandefjord og Tønsberg kommuner som stilte opp med topp fotballbaner, skoler og haller under cupen. Det er tross alt grunnlaget for å arrangere en slik cup.
Og en ekstra stor takk til Politi og Brannvesen som har vært viktige medhjelpere under cuphelgen.

Cupshowet
Nytt av året var at vi flyttet Cupshowet i Badeparken i Sandefjord fra fredag til lørdag.
Ca. 7.000 spillere og ledere fra Sandarcupen deltok lørdag kveld.
Stemning var meget høy når artistene kom på sceenen.
Atistene var Meludo, Vidar Villa, Innertier og Katastrofe.
Dansegruppa Spotlight opptrådde også, både alene og sammen med vinneren av Norske talenter Vilde Winge.
DJ Kuhne sørget for stemningen, både alene og sammen med Sandarcupens Simen Hem.
En stor takk til Sandefjord kommune som lot oss arrangere denne gedigne åpningen og åpnet Badeparken, Hjertnes Amfi og Utesceenen for våre deltagere!


Vi vil også takke alle som stilte opp og gjorde arrangementet mulig. De som hjalp oss var:

 • Overnatting: Larvik kommune, Sandefjord Kommune, Tønsberg kommune, Breidablikk Ungdomsskole, Bokemoa skole, Bugården Ungdomsskole, Fagerli skole, Fevang skole, Framnes skole, Gokstad skole, Haukerød skole, Helgerød skole, Krokemoa skole, Ormestad skole, Melsom skole, Mosserød skole, Ranvik Ungdomsskole, Sande skole, Store Bergan skole, Stokke Ungdomsskole, Strand Leirsted, Unneberg skole, Varden Grendehus, Varden Ungdomsskole, Virik skole, Vesterøy skole, Sandefjord Videregående skole og Tjodalyng skole.
 • Skolevakter: Drammens Turn, Fevang FK, Nanset Fotball, Runar Fotball, Runar håndball, Sandar Idrettslag, Sandefjord Ballklubb, Sandefjord Baseball, Sandefjord Tennisklubb, Sandefjord TIF, Sandefjord Håndball, Stag Håndball, Stokke Fotball, Tjølling Fotball og foreldre til elever på Varden Ungdomsskole.
 • Fotballbanene: Sandefjord Ballklubb, Runar, Gjekstad og Østerøya (GØIF), Helgerød i samarbeid med Sandefjord Vikings Softball And Baseball Club, Fevang, Store Bergan, Tjølling, Stokke, Sporty, Vear, Fram Larvik, Nanset, Larvik Turn og Parkvesenet i Sandefjord kommune.
 • Cupshowet: DJ Kuhne, Simen Hem, Vilde Winge, Meludo, Vidar Villa, Innertier, Katastrofe, Spotlight, Færder Lyd, Sandefjord kommune, Artistpartner og Musikk & Chris Collings.
 • Lagledertreffet: Fon teltet, Fatland Sandefjord / Skjeggerød, Melissa Wik, Tor Thodesen, Heljar Berge og Dorina Eldøy-Iversen.
 • Eliteseriekampen: Sandefjord Fotball og Blåhvalene
 • Mat/drikke: Grans Bryggeri, Fatland Sandefjord AS / Skjeggerød AS, Nærbakst og Meny Indre Havn
 • Transport: Tide og Frivillighetssentralen i Sandefjord
 • Legebilene: Autoservice Sandefjord ( Toyota )
 • Varebiler: Autoservice Sandefjord, Bilservice Sandefjord, Arne Rød og Waeco.
 • Andre: Sandefjordsrussen og mange frivillige!


Våre egne medlemmer og foreldre fortjener også en kjempestor takk,
det er veldig moro å se at folk er blide på vaktene sine!
En spesiell takk til dere som tok ansvar, når det var manko på vakter og stilte opp litt til.
Sånt kan være forskjell på suksess og fiasko!

Vi ønsker tilbakemelding
Vi i Sandar Idrettslag var nok over alt i løpet av helgen, men vi fikk naturlig nok ikke med oss alt. Så vi er avhengig av dere for å vite om cupen var bra eller ikke. Vi ønsker å vite om ting som er bra og som må fortsette å være så bra, og om ting som vi må bli bedre til.

Selv om vi nå som fotballcup er Norges største helgeturnering for lag, ønsker vi ikke å miste fokus på å skape en trivelig cup for deltagerne. Vi ønsker at deltagerne får både et godt sportslig og sosialt utbytte av cupen vår!

Så hvis dere har noen tilbakemeldinger å komme med, så send de til oss!
Jeg lover at alle tilbakemeldinger skal bli presentert for vårt turneringsutvalg.


Velkommen tilbake neste år
Og tilslutt, dere er hjertelig velkommen tilbake til neste år til vårt 40 års jubileum.
Dere vil være de første som får invitasjonen i mailboksen.
Vi sender dere også en mail når vi har klargjort internettsidene for 2018-cupen.


Dato for neste års cupdatoer er 10. - 12. august 2018 .
Husk også muligheten for treningsleir i forkant av Sandarcupen 2018.
 

Med sportslig hilsen

Johnny Larsen
Leder Sandarcupen
mail: leder@sandarcupen.no

 

Postboks 1518, 3206 Sandefjord

Telefon: 917 71 722

Epost: post@sandarcupen.no

Cupinfo

Påmelding

Dommere

Treningsleir

Resultater

Partnere

Historie

Kontakt oss

 

 

 

 

Sidene er utviklet av Coretrek AS