logo

 

 

                               

 

Søk

Info til deltagende lag

Velkommen til Sandarcupen 2018.

Sandarcupen har pr. i dag 782 påmeldte lag, det er ny deltagerrekord. Totalt skal det spilles nesten 2200 kamper lørdag 11 og søndag 12 august fordelt på hele 75 baner. Hvilke baner som er naturgress og som er kunstgress finner dere vår nettside:
https://www.sandarcupen.no/baner/category274.html

Kampoppsettet er klart og dere finner det på:
https://www.profixio.com/matches/sandarcupen-2018  

Hele 480 lag og 6.600 personer har valgt å bo på skole og spise i vår regi, det betyr at vi i år bruker hele 23 skoler til overnatting. På disse skolene har våkne voksne vakter hele helgen.

Ved ankomst på skolen, så blir dere møtt av innsjekkingspersonalet som dobbeltsjekker laget påmelding og navneliste.

Vi ønsker at dere registrerer inn navnelista før dere ankommer skolen, så ikke dette forsinker innsjekkingen for andre lag på samme skole. Navnelista må være komplett før dere blir tildelt rom på skolen. Navnelista registrerer dere på samme side som dere meldte på laget og la inn bestilling av deltagerkort:                 https://www.profixio.com/reg/sandarcupen-2018

Ved registering av navnelista finner dere felt for utfylling av allergier, etc. Under frokosten i Sandarcupen finner du både glutenfri og glutenholdig mat klart adskilt fra hverandre og all middagsmat i Sandarcupen er glutenfri, laktosefri og uten svinekjøtt.

Hvis dere har spillere som er vegetarianere, veganere, osv. må dere registrere det inn via navnelista innen fredag 3 august så vår mat leverandør rekker å lage denne maten til dere.

 Ved innsjekking på skolene som starter kl. 17.00 på skolene på fredag
( noen skoler starter tidligere, dette vil bli lagt ut på www.sandarcupen.no før cupen )
vil dere bli avkrevd et depositum på kr. 1.000,- pr. lag.

Dette får dere igjen når rommet er sjekket ut av skolevaktene ved utsjekking.
Utsjekking på søndag er senest kl. 12.00, da skolene skal rengjøres før de tas i bruk av lærerne på mandag morgen.

Dere som har bestilt mat spiser frokost på skolen dere bor eller på naboskolen,
vi har øket antall frokoststeder til 13 for å minske køer og gjøre ting lettere for dere.

Middag spiser dere på det spisestedet som ligger nærmest anlegget dere spiller på.
Antall middagssteder er i år øket til 10 for å gjøre ting lettere for dere.

Lag som ikke overnatter i vår regi, sjekker inn på det anlegget dere skal spille første kamp på lørdag.
Alle lag må sjekke inn før første kamp, for lag som bor på skole holder det å møte direkte på banen til første kamp. Vi ønsker at dere registrerer inn navnelista før dere ankommer arenaen, så ikke dette forsinker innsjekkingen for andre lag på samme arena.

Navnelista må være komplett før dere kan spille første kamp på lørdagen.
Navnelista registrerer dere på samme side som dere meldte på laget:  
https://www.profixio.com/reg/sandarcupen-2018

Hvor dere skal sjekke inn og eventuelt bo og sjekke inn finner dere her: https://www.profixio.com/reg/sandarcupen-2018/no/checkinshow

Denne siden må dere sjekke før dere reiser til Sandarcupen 2018, da vi de 2-to siste ukene før Sandarcupen besøker alle skoler og sjekker alle rom på nytt. Dette kan resultere i rokeringer, men forsøker i det lengste å unngå det.

På fredag kveld etter at de fleste av dere har ankommet Sandefjord/Larvik, så inviterer Sandefjord Fotball dere til eliteseriekamp på Komplett Arena. Gjester denne fredagskvelden er Tromsø og kampen starter kl. 19.00 . Sandefjord Fotball gir alle GRATIS adgang denne kvelden! Sandarcupen har fått 3.000 billetter og de ønsker vi å bruke!

Du leser mere om dette her:     
https://www.sandarcupen.no/flere-nyheter/sandarcupen-inviterer-til-eliteseriekamp-article974-203.html

På lørdag kveld slår vi på strortromma og inviterer dere alle til Badeparken i Sandefjord. Her vi dere oppleve artister som Meludu, Jørgen Dahl Moe, Sandra Lyng, Kyle allesandro, Cir.Cuz og The Main Level. Vinneren av årets Norske Talenter 2017, Sandefjords egen Vilde Winge, kommer også og døvetolker noen av melodiene. Cupshowet starter ca. 19.00  på lørdagen og varer til ca 22.30 .

For de av dere som kommer fra Sverige eller Østfold, minner vi om at Color Line gir bort bilpakker til dere så dere kan reise gratis med Color Lines ferjer mellom Sandefjord og Strømstad.

Se:         https://www.sandarcupen.no/flere-nyheter/color-line-gir-deltagerne-i-sandarcupen-2018-gratis-batreise-article961-203.html

 

Johnny Larsen
Leder Sandarcupen

 

Postboks 1518, 3206 Sandefjord

Telefon: 917 71 722

Epost: post@sandarcupen.no

Cupinfo

Påmelding

Dommere

Treningsleir

Resultater

Partnere

Historie

Kontakt oss

 

 

 

 

Sidene er utviklet av Coretrek AS