logo

 

 

                               

 

Søk

Cupshow i Badeparken lørdag kveld

Lørdag 11 august 2018 inviterer Sandarcupen våre deltagere, andre gjester i Larvik/Sandefjord og Larvik/Sandefjords befolkning til et gedigent Cupshow i Sandefjords perle Badeparken.

Badeparken i Sandefjord Sentrum er stedet hvor årets CUPSHOW finner sted.

SHOWSTART ER KL 1900
 

   

 

 

I år håper vi å ta nye rekorder i antall besøkende på årets CUPSHOW. Det vil bli shuttlebusser mellom alle skoler og ned til Badeparken i Sandefjord Sentrum slik at alle Sandarcupens deltakere får muligheter til å oppleve årets CUPSHOW. Noe vi anbefaler på det sterkeste!

MINNER OM AT KONSERTEN ER HELT GRATIS FOR ALLE, SÅ DET ER BARE Å KOMME!

I 2017 så var de første publikumerne på plass allerede fra kl 1400 for å se sine store helter, så mange er tidlig ute for å komme så nærmere artistene som mulig. 

Her er årets artister:

Jørgen Dahl Moe er en lokal artist, og har deltatt i Melodi Grand Prix Junior for noen år tilbake. Nå har han tatt nye høyder, og lager en rekke gode låter som han skal fremføre på årets CUPSHOW sammen med sitt band. Jørgen vil spille fra kl 1845 og frem til showstart, så dette er vært å få med seg!

  

Sandefjord egen Vilde Winge som vant Norske Talenter i 2017 kommer selvfølgelig også i 2018
og hun vil døvtolke noen av sangene sammen med våre artister. 

Danserene fra Spotlight kommer selvfølgelig i år igjen for å vise oss noen heftige "moves", som man bare må bli inspirert av!

CIR.CUZ har gjennom flere år kommet flere hits hvor man virkelig får rytmen i kroppen i gang. Du husker kanskje sangene som "SUPERNOVA" eller "RADIO"? Vi gleder oss enormt til å entrer scenen på nytt, og lager stemning i Badeparken!

 

Sandra Lyng har i mange år vært en internasjonal artist som har bodd i Los Angeles for å skrive låter! I år kommer hun til Sandefjord og Sandarcupen for å fremføre sine store hits, og her kan vi garantere topp stemning! I 2016 så laget hun også sangen "Moonrise" som ble vignettlåten til Realityprogrammet "Paradise Hotel Norge". 

 

The Main Level er et boyband som virkelig har slått igjennom etter at de startet opp i 2014. Dette er 3 gutter som vet hvordan de skal få publikum til å synge, danse og ikke minst lage stemning! 

Helt til slutt, det hele blir sydd sammen av selveste DJ KUHNE og årets konfransier Simen Hem. De garanterer sommerstemning, konkurranser med gode premier, og mye morro!

  

 

ARRANGEMENTET ER SELVFØLGELIG GRATIS OG ÅPENT FOR ALLE!

Det blir muligheter for å kjøpe mat, is, brus, slush, og masse annet i Badeparken denne dagen!

 

Her ser du youtube-videoene fra Sandarcupen og cupshowet i 2016 og i 2017:

For å se enda flere videoer, se her

 

Vi ses i augustvarmen!

 

 

Simen Hem
Sandarcupen Vestfold

 

Våre hovedsponsorer

  

 

 

 

 

 

Nettsiden er laget av

 

Postboks 1518, 3206 Sandefjord

Telefon: 917 71 722

Epost: post@sandarcupen.no

Cupinfo

Påmelding

Dommere

Treningsleir

Resultater

Partnere

Historie

Kontakt oss

 

 

 

 

Sidene er utviklet av Coretrek AS