Meny Sandarcupen 2016

Sandarcupens leverandør av middag- pølse og hamburgere er Fatland Skjeggerød som tok flere titler og medaljer under Norgesmesterskapet for Kjøttprodukter 2014.

 

Middagene under treningsleiren i forkant av Sandarcupen 2016 er:

  • Mandag: Lasagne med salat
  • Tirsdag: Spagetti Bolognese med salat
  • Onsdag: Pizza fra Peppes Pizza
  • Torsdag: Biff Stroganoff med salat
  • Fredag: Pasta Carbonara med salat

 

Middagene under Sandarcupen 2016 er:

  • Lørdag: Kjøttboller og potetstappe med salat og dressing
  • Søndag: Lapskaus med salat og dressing

 

Fatland Skjeggerød garanterer at at middagene er laktose- og glutenfri og ikke laget med svinekjøtt. Det er heller ikke egg i maten fra Skjeggerød. Under frokosten vil det være glutenfritt brød, soyamelk, etc. plassert på eget sted.

Menyene som serveres under Sandarcupen 2016 er prøvesmakt av Sandarcupens cuputvalger med matgruppa i spissen. Ut i fra denne prøvesmakingen ble rettene valgt og menyen komponert. 

Sandarcupen ønsker å innfri behov for spesialmat for de som trenger det. Behov må registreres på spilleren innen 15. juli for at vi skal kunne hjelpe til. Det er egne felter i navnelista ved registrering av spillere hvor behov for spesialmat kan oppgis.

 

Johnny Larsen
Leder Sandarcupen

 

Påmelding


 
Det åpnes for påmelding medio oktober 2017

Våre hovedsponsorer

  

 

 

 

 

 

Nettsiden er laget av

 

Postboks 1518, 3206 Sandefjord

Telefon: 917 71 722

Epost: post@sandarcupen.no

Cupinfo

Påmelding

Dommere

Treningsleir

Resultater

Partnere

Historie

Kontakt oss

 

 

 

 

Sidene er utviklet av Coretrek AS