Meny Sandarcupen 2016

Sandarcupens leverandør av middag- pølse og hamburgere er Fatland Skjeggerød som tok flere titler og medaljer under Norgesmesterskapet for Kjøttprodukter 2014.

 

Middagene under treningsleiren i forkant av Sandarcupen 2016 er:

  • Mandag: Lasagne med salat
  • Tirsdag: Spagetti Bolognese med salat
  • Onsdag: Pizza fra Peppes Pizza
  • Torsdag: Biff Stroganoff med salat
  • Fredag: Pasta Carbonara med salat

 

Middagene under Sandarcupen 2016 er:

  • Lørdag: Kjøttboller og potetstappe med salat og dressing
  • Søndag: Lapskaus med salat og dressing

 

Fatland Skjeggerød garanterer at at middagene er laktose- og glutenfri og ikke laget med svinekjøtt. Det er heller ikke egg i maten fra Skjeggerød. Under frokosten vil det være glutenfritt brød, soyamelk, etc. plassert på eget sted.

Menyene som serveres under Sandarcupen 2016 er prøvesmakt av Sandarcupens cuputvalger med matgruppa i spissen. Ut i fra denne prøvesmakingen ble rettene valgt og menyen komponert. 

Sandarcupen ønsker å innfri behov for spesialmat for de som trenger det. Behov må registreres på spilleren innen 15. juli for at vi skal kunne hjelpe til. Det er egne felter i navnelista ved registrering av spillere hvor behov for spesialmat kan oppgis.

 

Johnny Larsen
Leder Sandarcupen

 

Våre hovedsponsorer

  

 

 

 

 

 

Nettsiden er laget av

 

Postboks 1518, 3206 Sandefjord

Telefon: 917 71 722

Epost: post@sandarcupen.no

Cupinfo

Påmelding

Dommere

Treningsleir

Resultater

Partnere

Historie

Kontakt oss

 

 

 

 

Sidene er utviklet av Coretrek AS